Welcome to the official website of Shanghai KGG Robots Co., Ltd.
itulau_fanua

Tala Fou

Planetary Roller Screws Maketi

fa'avili fa'alelei fa'apapalao se linear motion actuator, faʻaaogaina lautele i fale gaosi oloa, aerospace, felauaiga ma isi fanua.Faʻaaofia ai meafaitino, tekinolosi, faʻapotopotoga ma isi tekonolosi autu ma faiga, oloa maualuga maualuga ma pa puipui maualuga, localization o loʻo i lona pepe.Polo sikulima tekinolosi anotusi i le va ofa'ase'e fa'ailoga, fa'avili fa'avili paneta, ma le fausaga fa'avili fa'alelei paneta e tutusa, o se vaega o le gaosiga meafaigaluega ma le faagasologa masani, o le localization fua faatatau e fai si maualuga.I totonu o le robot humanoid, o le a faʻaaogaina faʻailoga o le paneta e fai ma vaega autu o gaioiga, faʻafeiloaʻi i faʻataʻitaʻiga fou o talosaga ma manaʻoga maketi, ma atinaʻe i totonu o le atunuʻu ua faʻatautaia le atinaʻeina o le faʻalauteleina o maketi ma avanoa e sui ai oloa.

fa'avili fa'alelei paneta

Polo sauvaao se ituaiga o vaega felauaiga e liua ai le gaio'i solo i le laina laina.O le sikulima lopa o se mea e masani ona faʻaaogaina i masini meafaigaluega ma masini saʻo.O fa'avili fa'apapala e tu'ufa'atasia gaioiga helical ma paneta ma e iloga i le uta maualuga ma le sa'o maualuga.O fa'ailoga fa'atosina o le paneta o lo'o fa'aaogaina lautele, ma o le fa'afeagai e sili ona fa'akomepiuta ma mafaufau.

Sikulu polo

O le gafatia o le gaioiga o le ki lea i le atinaʻeina o robots humanoid, faʻatasi ai ma manaʻoga maualuga mo le faʻaaogaina o le eletise, fetuutuunai ma mautu.Fa'atatau ile ta'avale hydraulic, fata ma pinion ma isi polokalame, o le fa'avili fa'alelei paneta e fai ma 'autu o lelinear actuatoro loʻo i ai se fausaga e tasi, lapoʻa faʻatusatusa, maualuga le malosi ma isi mea lelei, o le a avea ma fofo autu mo le taʻavale soʻotaga soʻotaga humanoid robot.Faatasi ai ma Tesla o le sui o pisinisi ua auai i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o le robot humanoid, na faʻafeiloaʻi ai foʻi se avanoa faʻaleleia fou, pe a faʻafeiloaʻi e Tesla Optimus le 500,000 iunite, o le faʻaopoopoga o le maketi o le maketi e sili atu i le 7 piliona.

AlamanuiaCuiga oBuma/Cfa'ailogaSauvaa 

1. I le taimi nei, o le faʻaogaina o lalo ifo o polo sikuli e eseese, ma pisinisi faʻaaogaina gaosiga fetuutuunai e faʻamautinoa ai o le laina gaosiga e vave ona fesuiaʻi i le va o vaega o oloa eseese, ma o le gaosiga o loʻo i ai uiga o le "laʻititi laʻititi, tele-batch".

2.Mo tagata faʻatau eseese e ave faʻatau saʻo e avea ma taʻiala autu faʻatau, faʻaopoopoina e tufatufa.

3.High gross profit and high R&D investment o uiga tau tupe autu ia o le alamanuia.

 

PisinisiOavanoa maRiskTips

1.Industry faiga: fa'asologa o paneta e pei o vaega tu'u sa'o i totonu o le alamanuia masini, e fa'amoemoe e fa'afeiloa'i avanoa fou ma le atina'eina o robots humanoid, i le taimi lava e tasi, o le fa'ateleina o avanoa maketi o le a fa'atelevaveina le tula'i mai o ituaiga fa'apitonu'u, i le fa'atupula'ia. ma fa'aoga masani e fa'aleleia ai le fua fa'atatau.

fa'ase'e fa'ailoga

2.Business avanoa: pisinisi i totonu o le atunuu ua faamoemoe e amatalia le faalauteleina o tulaga o talosaga oloa, o le tulaga lautele o maketi tuputupu ae, faapea foi ma le atinae o avanoa suitulaga aiga, gauai atu i avanoa pisinisi talafeagai e pei o tupe teufaafaigaluega tutusa ma aitalafu.

3. Lapataiga Tulaga lamatia: le atinaʻeina o robot humanoid e itiiti ifo nai lo le faʻamoemoeina: o le lamatiaga o fefaʻatauaʻiga faavaomalo;fesuiaiga o tau o meamata.


Taimi meli: Iuni-19-2024