Welcome to the official website of Shanghai KGG Robots Co., Ltd.
itulau_fanua

Tala Fou

Taʻavale Faʻatautaʻavale Maketi Faʻateleina i le CAGR o le 7.7% I le taimi o Vaʻaiga Vaʻaiga 2020-2027 Faʻatupuina suʻesuʻega

O le maketi o masini afi a le lalolagi e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 41.09 piliona i le 2027, e tusa ai ma se lipoti lata mai mai le Emergen Research. O le faʻatupuina o masini ma fesoasoani faʻafomaʻi i totonu o fefaʻatauaʻiga taʻavale ua faʻateleina le manaʻoga mo taʻavale e iai filifiliga sili atu ma uiga.

Faʻatonu tulafono a le malo mo taʻavale taugofie i atunuʻu atiaʻe. O taʻavale pasese fou ua faʻapipiʻiina i le sili atu i le 124 afi afi e faʻatautaia ai talosaga e pei o le faʻatulagaina o le moli, faʻamau faʻamalo, fetuunaiga nofoa, HVAC system, ma vai ma pusa faʻafefe, i totonu. isi.

O le tuputupu aʻe o le maketi e mafua ona o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo faiga faʻaautomatika ma le faʻatupulaia o le faʻaogaina o taavale afi.

Actuators faia se sao taua i le faagaoioia o nei talosaga ona latou faaliliuina faailo eletise i le laina ma le gaioiga patino e maua ai le gaioiga faaletino patino.Taavale pasese o se tasi lea o vaega maketi suʻesuʻeina e matou tagata suʻesuʻe ma lapopoa i lenei suʻesuʻega, faʻaalia le tele-faceted tuputupu aʻe gafatia ona. i le faʻateleina o le manaʻoga mo taʻavale laiti i le salafa o le kelope. O suiga suiga e lagolagoina ai lenei tuputupu aʻe e taua tele mo pisinisi i le vateatea ina ia faʻafetaui ma le malosi o le paʻu o le maketi, lea e sauni mo le manuia e sili atu i le $ 35.43 piliona i le 2025.

Linear actuators ua i ai i le maketi otometi actuator mo se taimi umi ona o le a faʻaaogaina i masini, valve ma nofoaga eseese e manaʻomia ai le laina laina.O le faʻaogaina o le faʻaogaina o laina eletise o loʻo faʻatupulaʻia ona o le faʻateleina o masini ma le tuʻufaʻatasia o le gaosiga o masini masini. ma IoT.

I totonu o Europa, e mafai e le Malo Tele o Siamani ona faʻaopoopoina le sili atu i le $ 317.4 miliona i le isi lima i le ono tausaga i le tele ma le faatosinaga o le itulagi, lea e tumau pea o se vaega taua o le tamaoaiga o le lalolagi, ona o le faʻalauteleina o le manaʻoga mo taavale ma tekonolosi. .O le tau fuafuaina o manaoga i totonu o le itulagi e sili atu i le $277.2 miliona, lea e mafai ona toe faafoi mai le vaega o totoe o le maketi ecu.I Iapani, o le tele o maketi o taavaletoso nofoaga e mafai ona oʻo atu i le USD 819.2 miliona e pei o le aofaʻi o suʻesuʻega.
BorgWarner fa'alauiloa lona fa'atupu fa'atupu fa'ato'aga ia Mati 2019. O se Intelligent Cam Force Thruster (iCTA) - fa'aleleia atili le tamaoaiga o le suau'u ma fa'aitiitia le fa'aosoina e ala i ana tekonolosi fou. muamua faʻaalia i taʻavale mai taʻavale tetele e lua i Saina ma Amerika i Matu i le 2019 ma le 2020.
O taʻaloga autu e aofia ai le Denso Corporation, Nidec Corporation, Robert Bosch GmbH, Johnson Electric, Mitsubishi Electric Corporation, Honeywell, Curtis-Wright, Flowserve, Emerson Electronic ma SMC ma tagata fou ulufale mai i le maketi. galulue faʻatasi, faiga faʻapaʻaga, maliega laiseneina, faʻalauiloaina o faʻailoga ma faʻalauiloa oloa, faʻatasi ai ma isi.O loʻo tuʻuina atu foʻi e le lipoti faʻamatalaga auʻiliʻili i faʻamatalaga a le kamupani, fuafuaga faʻalauteleina pisinisi, faʻatau oloa, gaosiga ma gaosiga gafatia, tulaga tau maketi i le lalolagi atoa, tulaga tau tupe, ma tagata faʻatau.

O loʻo tuʻuina mai e le lipoti se iloiloga faʻatusatusa o tagata taʻalo maketi o loʻo auai i le maketi o le Automotive Door Lock Actuator i le lalolagi atoa.
O le lipoti o loʻo faʻailogaina ai faʻamatalaga iloga talu ai nei na tupu i totonu o le maketi o maketi a le Automotive Door Lock Actuator
O lo'o su'esu'eina fa'ailoga o le tuputupu a'e o le tamaoaiga micro ma le macro, fa'apea fo'i ma elemene taua o le filifili tau maketi o le Automotive Door Lock Actuator.


Taimi meli: Iuni-01-2022