Welcome to the official website of Shanghai KGG Robots Co., Ltd.
itulau_fanua

Tala Fou

Fa'avae Galuega ma le Fa'aaogāina ole Polo Siu Stepper Motor

Fa'avae Galuega ma le Fa'aaogāina ole Polo Siu Stepper Motor1O le Mataupu Faavae Autu a ASiu poloStepper Motor

A Siu poloe fa'aaoga e le afi o le stepper se fa'ailoga ma se nati e fa'aoga ai, ma o nisi auala ua fa'aaogaina e puipuia ai le sikulula ma le nati mai le feliuliua'i e fa'atatau i le tasi ma le isi ina ia fa'agaoioi le sikulima.I se tulaga masani, e lua auala e ausia ai lenei suiga: o le tasi o le fausiaina o se rotor ma filo i totonu i totonu o le afi ma faʻaoga filo i totonu o le rotor e faʻaoga ai le sikulima e ausia.gaioi laina, ma o le lona lua o le faʻaaogaina o le faʻailoga e fai ma faʻaulu o le afi ma faʻaaoga se nati faʻamalo fafo i fafo o le afi e faʻaoga ai le sikulima e ausia.gaioi laina.O le faʻamoemoega o lenei mea o le faʻafaigofieina o le mamanu ma mafai ai ona faʻaogaina laina laina stepper mo le saʻogaioi lainai le tele o talosaga e aunoa ma le faʻapipiʻiina o se fesoʻotaʻiga masini fafo.

E faapefea e ASiu poloStepper Motor Works

O le rotor o leSiu polostepper afi o se maneta tumau.A tafe atu le taimi nei i totonu o le stator winding, o le stator winding e fa'atupuina ai se vector maneta.O le maneta o le a faʻaosoina le rotor e feliuliuaʻi i se tulimanu, ina ia o gatasi le itu o se pea maneta o le rotor ma le itu o le maneta o le stator.Pe a fa'ata'amilo le malae maneta o le stator i se tulimanu.O le rotor foi e liliu se tulimanu i lenei maneta.O taimi uma lava e fa'aulu ai le pa'u eletise, e fa'ata'amilo le afi i se tulimanu ma fa'agasolo i luma i le la'a tasi.O le fa'aogaina o le fa'ai'oga e maua mai i leSiu polostepper afi e fa'atusatusa i le numera o pulupulu fa'aulu, ma o le saoasaoa fa'asolo e fa'atatau i le fa'atupu fa'avave.Suia le faʻasologa o loʻo faʻamalosia ai taʻavale, ma o le a faʻafefe le afi.O le mea lea, o le taamilosaga o le stepper motor e mafai ona pulea e ala i le puleaina o le numera o pulus, taimi ma le faʻasologa o le malosi o vaega taʻitasi o le faʻafefe o le afi.

Fa'avae Galuega ma le Fa'aogaina ole Polo Siu Stepper Motor2KGGSiu polo La'a afi afi& E ala ile Shaft Screw Stepper Motor

O Uiga oSiu polo La'a afi afi

1. A o leSiu poloo loʻo galue le afi stepper, o vaega taʻitasi taʻamilomilo e le faʻamalosia i taimi uma, ae faʻamalosia i le faasologa e tusa ai ma se tulafono patino.
2. O le tulimanu e taamilo ai le rotor i taimi uma e tuʻuina atu ai se faʻailoga eletise eletise e taʻua o le laasaga.
3. O leSiu polo laa afie mafai ona pulea le tulimanu e tusa ai ma faatonuga patino, ma e mafai foi ona pulea le saoasaoa.I le fa'atonutonuina o tulimanu, so'o se taimi lava e tu'u mai ai se pulupulu, e tasi lava le fesuia'i o le ta'amilosaga o le stator, ma fa'ata'amilo le 'a'ai fa'aulu i se tulimanu.O le numera o laasaga e ogatasi ma le numera o pulupulu, ma o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻasologa o mea e faʻatatau i le pulupulu faʻaoga.I le taimi e pulea ai le saoasaoa, e fafaga ai pulupulu faifai pea i totonu o taamilomilo o lelaa afi, ma o ta'amilosaga o vaega ta'itasi o lo'o fa'aauau pea ona fa'aosoina, ma lelaa afie taamilo pea lava pea, ma o lona saosaoa e fa'atatau i le fa'avevesi o fatu.Suia le faasologa o le malosiaga, o lona uiga, suia le itu o le taamilosaga o le stator mageta, e mafai ona pulea le agai i luma poʻo le fesuiaʻi o le afi.
4. O leSiu polostepper afi e mafai ona lokaina e ia lava.A taofi le faʻaogaina o le pulupulu faʻatonutonu, ma faʻaauau pea ona faʻamalosia le faʻaogaina o le pulupulu e sosoo ai, e mafai ona tausia le afi i se tulaga tumau, o lona uiga, e taofi i le tulaga pito o le faʻaogaina o le angular e pulea e le muamua. pulupulu.I lenei auala, o lelaa afie mafai ona iloa le tulaga rotor pe a paka.

LinearSiu poloo loʻo faʻaaogaina tele afi taʻavale i le tele o vaega o manaʻoga maualuga maualuga e aofia ai le gaosiga, faʻavasega saʻo, fua saʻo o le vai, ma le faʻaogaina o le tulaga saʻo.

For more detailed product information, please email us at amanda@KGG-robot.com or call us: +86 152 2157 8410.


Taimi meli: Feb-08-2023